Tilbake til forsiden

ProFag - Om oss

Om Profag AS

Profag er leverandør av gulvløsninger til byggevarehandelen, grossister og frittstående kunder. Vårt mål er å være kunders foretrukne førstevalg innen komplette gulvløsninger.

Profag AS er datterselskap av Basberg Utvikling AS som også eier Profag AB, Elektra Norge AS og B Concept AS. Basberg Utvikling AS er et selskap som invisterer i verdiskapende eierskap i virksomheter.

Profag har igjennom mange år utviklet seg til å bli en solid bedrift med kontor i Fredrikstad og lager i Sarpsborg. Profag skal være en innovativ bedrift og tilbyr blant annet unike produkter innen gulv- og gulvvarmemarkedet.

Profag tilbyr et bredt utvalg av produkter innen gulv, gulvunderlag og gulvvarmeløsninger. Sammen med våre produsenter i Europa og Asia setter vi sterkt fokus på kvalitet, innovative og funksjonelle løsninger, dokumentasjon /sertifiseringer og leveringsevne.

I Profag setter vi stort fokus på å gi den beste kundeservicen og ønsker å levere litt mer enn det du forventer. En kombinasjon av god leveringspresisjon, høy kvalitet og riktig pris har så langt gitt oss en sterk posisjon i markedet.

ProFag - Facebook
ProFag - logo

PROFAG NORGE AS
Org.Nr.: 813 989 182
Adresse: Ferjestedsveien 1
1606 Fredrikstad