Tilbake til forsiden

Les vår North Wood-katalog for mer informasjon

Utviklet i Norge. For nåtid, fremtid og nordiske trender

Det skal være tidsriktig, praktisk og harmonere med øvrig interiør. Gulvet setter tydelig retning for stilvalg og skal være vakkert over tid.
Gulvet er et av de viktigste og mest fremtredende møbel man innreder hjemmet sitt med. 

North Wood tregulv

North Wood er et finert tregulv og består av tre lag; et toppsjikt, kjernemateriale og et stabiliserende bunnsjikt. Toppsjiktet er finér av europeisk eik og finnes i forskjellige fargevariasjoner og ulike sorteringer. kjernen består av HDF (High Density Fiberboard) - et sterkt materiale laget av komprimerte trefiber. HDF er formstabilt, slitesterkt og passer ideelt til gulv som må tåle stor daglig slitasje. Under HDF-kjernen er det et stabiliserende bunnsjikt i finert tre.

North Wood tregulv herdes gjennom en moderne produksjonsteknikk ved at høy varme og trykk limer komponentene sammen til en sterk og holdbar konstruksjon. Over toppsjiktet påføres en herdende og høyresistent spesialprimer som styrker treverket og gjør det mottakelig for lakkering. Det er dette vi kaller UV-booster teknologi. Gulvet lakkeres så i flere strøk med ultramatt vannbasert lakk. Til slutt påføres et ekstra sterkt og elastisk toppstrøk. Resultatet blir et slitesterkt gulv med en lun og ektefølt treoverflate.

Elastisk ultramatt lakk

Lakkstrøk for høy slitestyrke

UV booster-teknologi

Toppsjikt av europeisk eik

Formstabil HDF-kjerne

Stabiliserende bunnsjikt i tre


Great Collection

Gjennom moderne produksjonsteknikk er det nå mulig å produsere tregulv med svært eksklusive dimensjoner, samtidig som gulvet kan monteres flytende. Ved bruk av høykvalitets kjernemateriale og det verdenskjente Uniclic® låsesystemet, produseres North Wood tregulv i hele 27cm bredde, og nesten 2,4m lengder. Resultatet blir et slitesterkt gulv med en lun treoverflate, som gir en følelse av luksus i hjemmet.

Hvorfor velge North Wood?
Gulvet er 55 % mer slagfast enn parkett.
Det har en robust mattlakkert overflate som tåler en travel hverdag.
Gulvet trenger lite vedlikehold og har en varm, lun og naturlig treoverflate som er god å gå på.

Herringbone Collection

Historiske fiskebensgulv har igjen blitt blant det mest tidsriktige å innrede hjemmet med. North Wood tregulv produseres i fiskebensmønster og monteres med Uniclic® låsesystem. Gulvene gir assosiasjoner til ektefølt luksus, og sørger for at historien gjenskaper seg.

ProFag - Facebook
ProFag - logo

PROFAG NORGE AS
Org.Nr.: 813 989 182
Adresse: Stortorvet 1
1607 Fredrikstad

Design og utvikling av M51 Marketing