Ledig stilling som Account Manager

Vårt mål er å være kundens foretrukne førstevalg innen komplette gulvløsninger. Vi opplever god vekst og ser etter en dyktig kollega som vil være med på en spennende reise. Du vil få store muligheter til å utvikle deg i selskapet.

January 29, 2024

29

/

1

/

24

Profag tilbyr en sentral rolle med spennende oppgaver og muligheter for utvikling. Ny Account Manager vil ha stor frihet til å styre egne dager og blir del av et arbeidsmiljø med gode kollegaer som er opptatt av trivsel, god kommunikasjon og profesjonelt arbeid. Nærmeste kollegaer har lang erfaring i bransjen og vil være gode sparringspartnere og veiledere. Er du selvstendig, tillitsskapende og liker å være på farten så er dette jobben for deg. Profag tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, telefon/pc, gode pensjons -og forsikringsvilkår, samt firmabil etter avtale

Vi søker deg som forstår at god kundebehandling er nøkkelen til suksess. Du er flink med mennesker og oppnår resultater ved å skape langsiktige relasjoner. Du kan vise til relevant erfaring og har en stor interesse for faget som gjør det motiverende å jobbe med markedets beste produkter. Du er basert på sentrale Østlandet og trives med å jobbe fra hjemmekontor eller ute på veien hos kunder. Vi ser for oss at du bor i Oslo området, og noen få dager i måneden forventes det at du er på hovedkontoret i Fredrikstad. Årlig reisedøgn estimeres til +/- 50, inkl. messer. Hovedområdet dekkes uten behov for overnatting. Stillingen rapporterer til Sales- and Marketing Manager.

Ditt ansvarsområde vil være salgsoppfølging inn mot kunder gjennom besøk og annen kontakt. Du vil jobbe målrettet for å skape et velfungerende kundenettverk og utvikle dette videre. Videre vil du få ansvar for eget salgsbudsjett. Ved å være proaktiv og engasjert vil du også få muligheten til å etablere nye kunder. Noen viktige oppgaver blir å bidra til gjennomføring av markedsaktiviteter som messer, kurs og andre kundearrangementer. Her vil du få god oppfølging på hvordan dette praktiseres i dag, samt muligheten til å utvikle konseptene videre. Du vil i mange tilfeller være kontaktperson mellom kunder og teamet i Profag, og vil bistå med teknisk rådføring og håndtere reklamasjoner.

Relaterte artikler

Ingen relaterte artikler

ProFag - Facebook
ProFag - logo

PROFAG NORGE AS
Org.Nr.: 813 989 182
Adresse: Stortorvet 1
1607 Fredrikstad

Design og utvikling av M51 Marketing