Tilbake til alle gulv

Informasjon

Herdet tre Lyby

Bjelins brede plank er laget med en patentert teknologi for å herde tre og gjøre det sterkere. Et innovativt tregulv med en ekte trefølelse som er mange ganger sterkere enn et tradisjonelt tregulv og som utnytter fornybare råvarer optimalt. Gulvene er produsert i Bjelins topp moderne produksjonsenheter i Viken, Skåne.

Kompromissløs trefølelse

Bare de rustikke delene av eiken er brukt. Den naturlige livligheten har blitt forbedret ved å pusse eik, få frem tekstur og naturlige mønster. Endelig har gulvet fått en matt lakkert overflate for å gi et godt og lett å vedlikeholde beskyttelseslag mot smuss og flekker uten å miste den varme trefølelsen.

Rustikk gradering

Mønsteret og fargen på eik varierer fra rolig og harmonisk til levende og varierende med kvister og sprekker. Derfor er plankene sortert slik at du kan velge akkurat det utseendet som passer ditt interiør. Dette gulvet, i rustikk gradering, inneholder fylte knuter i tillegg til sunne knuter, trebølger, fargevariasjoner. Plankene har større dybde og trekarakteren er tydelig.

Farge

Gulvets livlighet påvirkes også av fargen. Dette gulvet er behandlet med en matt lakk og hvitt pigment.

Brede planker

28 cm er bredere enn de fleste tregulv, spesielt i denne prisklassen. Lengden er også generøs, drøyt 2,3 meter.

Rask og enkel installasjon

5G®-låsesystemet gjør det mer effektivt enn noen gang å klikke sammen et gulv. Gjør det selv eller minimer prosjekttiden når du ansetter en profesjonell. Montert fritt, flytende på toppen av undergulvet uten å bli spikret eller limt ned.

Spesifikasjoner

Gulvtype: Herdet tregulv

Treslag: Eik

Sortering: Rustikk

Kjerne: HDF

Herdet slitsjikt: 0,6 mm

Overflatebehandling: Matt lakk

Kantfasing: 30° 0,3 mm

Låsemekanisme: 5G®

Hardhet: 8,2 Brinell

Mål: 2379x276x11 mm (28cm)

Forpakning: 3 stk

Garanti: 20 år

ProFag - Facebook
ProFag - logo

PROFAG NORGE AS
Org.Nr.: 813 989 182
Adresse: Ferjestedsveien 1
1606 Fredrikstad

Design og utvikling av M51 Marketing