Tilbake til alle gulv

Informasjon

Herdet tre Tirup

Et nytt revolusjonerende gulv

Bjelins brede plank er produsert med en patentert teknikk for å herde treverk og gjøre det sterkere. Et innovativt tregulv med en genuin trefølelse som er mange ganger sterkere enn tradisjonelle tregulv og som utnytter fornybare råvarer optimalt. Gulvene er svenskprodusert i Viken, Skåne – på Bjelins hypermoderne fabrikk.

Bekymringsfri installasjon med tynne gulv

Vanligvis er brede plank også tykke. Teknikken med herdet tregulv medfører at gulvene kan gjøres brede, men samtidig holdes tynne – bare 11mm. Derfor slipper du å sage dørblader og gjøre andre kostbare ombygginger i hjemmet ditt.

Prisgunstige brede plank

22cm er bredere enn det meste. 28 cm er helt unikt, spesielt i denne prisklassen. Til og med lengden er svært tiltalende med drøyt 2,3 meter.

Sortering

Antikk inneholder større kvister, sparklede sprekker, yteved og store fargevariasjoner. Planken har også sporadiske sprekker som fylles igjen og gir gulvet sjarm og karakter.

Farge

Gulvet livlighet påvirkes også av innfargingen. Dette gulvet er behandlet med hardvoksolje som er tilsatt hvit pigment.

klikk-gulv for perfekt resultat

Låssystemet 5G gjør det lettere enn noensinne å klikke sammen et gulv. Legg det selv eller minimer prosjekttiden. Installeres flytende over undergulvet og gulvunderlaget, uten at det spikres eller limes fast.

Sterkt og holdbart

Woodura er en patentert teknikk som gjør det mulig å styrke treverket og utnytte hele treet som råvare. Holdbart både for deg og vårt miljø.

Treverket presses sammen under høy varme med en trefiberplate som bestrøs med en trepulverblanding. Treverket komprimeres og trepulveret trenger inn nedenfra. Resultatet er et herdet treverk som er mange ganger sterkere og hardere samtidig som utseendet og følelsen bevares. Med Woodura innreder du med treets vakreste deler og resten bidrar til at gulvet skal vare lenge.

Spesifikasjoner

Produktnummer: 301023

Nobbnummer: 52321394

Gulvtype: Herdet tregulv

Treslag: Eik

Sortering: Antikk

Kjerne: HDF

Herdet slitsjikt: 0,6 mm Woodura®

Overflatebehandling: Hardvoksolje

Kantfasing: 30° 0,3 mm

Låsemekanisme: 2G® / 5G®

Hardhet: 8,2 Brinell

Mål: 2379x283x11 mm

Forpakning: 3 st, 2,02 m2, 20,2kg

Garanti: 20 år

Øvrig: Woodura®

ProFag - Facebook
ProFag - logo

PROFAG NORGE AS
Org.Nr.: 813 989 182
Adresse: Ferjestedsveien 1
1606 Fredrikstad

Design og utvikling av M51 Marketing